Personal coach Shakti Consulting

Ik ben Séverine De Ceuster en mijn motto is: "Eerst geloven, dan zien". Sinds 2016 werk ik als personal coach binnen mijn coaching bedrijf Shakti Consulting in Balen. Als personal coach ben ik gespecialiseerd in de begeleiding en coaching van mensen die ondersteuning zoeken bij hun persoonlijk evenwicht en ontwikkeling.

Personal coach, Séverine De Ceuster

Coaching kan zich op verschillende gebieden toespitsen. Ik kijk steeds samen met jou op welke aspecten je coaching nodig hebt.

Het ultieme doel van een coach is om je te helpen de volgende stap in het leven te zetten. Om je te versterken in je eigen kracht en in je eigen richting. En om je gebruik van je tijd en energie eigen te maken. Wanneer je je tijd en energie doelmatig en efficiënt gebruikt in de voor jouw juiste richting, dan kun je plots geweldige dingen van blijvende waarde bereiken.

Onze coaching trajecten

Hoe mijn pad ervoor zorgde dat ik personal coach werd

Een mens is altijd op reis en de reizen die gemaakt zijn hebben invloed op de levenslust, energie en de hoeveelheid fun in het leven. Ik ben een wereldreiziger op dat gebied.

De weg die ik persoonlijk en beroepsmatig heb afgelegd, heeft me heel wat geleerd. Ik weet nu hoe belangrijk het is dat je je bewust bent van je eigen waarden en het doel in je leven. Ook de technieken om je energie te beheren is hier belangrijk. Zo leer je om volop in het leven te staan, zowel in je baan, in je gezin en met je vrienden.

Bedrijfskunde, marketing & international sales

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en ben vlot in vreemde talen. Daarnaast heb ik ook nog marketing en international sales gestudeerd. Tussendoor mediteerde ik heerlijk en bracht ik enkele maanden op Ibiza op een berg door.

IT & farmaceutische sector

Ik heb droomcarrières in de IT-wereld gehad waar Microsoft en IBM mijn leermeesters waren. Ik ben hen eeuwig dankbaar om wat ze me geleerd hebben. Daarna ben ik aan het werk gegaan bij Janssen Pharmaceutica (Johnson & Johnson). Hier voelde ik mij oprecht thuis en brainstormde ik met de meest briljante koppen. Ondertussen verkende ik de wereld via reizen over de vier continenten.

Persoonlijke uitdagingen

Privé kreeg ik ondertussen ook de nodige uitdagingen op mijn bord. In 2008 werd onze eerste zoon geboren, kort daarna gevolgd door nummer twee. Jammer genoeg werd het snel daarna duidelijk dat ons eerste zoontje extra uitdagingen had. Hij bleek hersenverlamming te hebben. Het is duidelijk dat zo’n ervaring je heel erg confronteert met jezelf en je doet nadenken over wat belangrijk is in dit leven. Die inzichten verder delen en personal coach worden was dan ook voor mij de enige logische stap.

Als geïnspireerde personal coach wil ik energie geven

Als personal coach wil ik graag mijn ervaringen en technieken doorgeven aan anderen. Ik kies er elke dag voor om mij hier volop op toe te leggen, en wil heel graag mijn kennis en ervaringen van de juiste balans voor een gelukkig leven doorgeven. Van het intense bedrijfsleven, de work-life balance, de bore-out, de burn-out, tot het energie geven en krijgen. Mijn inspiratiebronnen?

  • Live Well, Serve Well, Completely surrender to what is and what will be.
  • Neem even rust tijdens het volhouden.
  • Geniet nu, van elke minuut, want het kan echt je laatste zijn.

Ik kies heel bewust voor Shakti als bedrijfsnaam. Het Sanskriet woord uit de Hindu traditie dat “energie” betekent. De oeroude, intense vrouwelijke kracht, die in India vereerd wordt als ultieme oervrouwelijkheid. Als energetisch consulent probeer ik zelf ook de link tussen het psyche en fysieke duidelijk te maken. Je kunt pas rust en balans vinden als je lichaam er ook klaar voor is. Naast het emotionele aan te pakken, is het ook belangrijk om lief te zijn voor je lijf.

PRR Consultancy

Shakti Consulting is als partner verbonden aan PRR Consultancy en ik werk hierbij intens met de andere partners samen. Binnen dit bedrijf zorgen we voor coaching van bedrijven die ondersteuning willen bij de bevordering van teamwerk, het voorkomen van mentale klachten bij hun medewerkers of de begeleiding van individuele medewerkers in het vinden van een betere balans.

Lees meer
Personal coach - coaching bedrijven

Zelf nood aan een personal coach,of aan een goed gesprek?

Contacteer me voor een kennismakingsgesprek. Mijn deur staat voor je open.
Met de nodige directheid, openheid en eerlijkheid verwelkom ik je graag bij Shakti Consulting.

Maak een afspraak