Coaching en begeleiding door Shakti Consulting

Soms heb je even behoefte aan een klankbord. Een objectieve luisteraar die je een spiegel kan voorhouden. Zonder oordeel.

Nood aan een klankbord, coaching en begeleiding?

Soms ondervind je moeilijkheden om bepaalde onderwerpen met je naaste omgeving of de betrokken personen te bespreken.

Soms is een klankbord even alles wat je nodig hebt. Tijdens de coaching en begeleiding van Shakti Consulting ben je welkom om je hart te luchten. Ik wijs je niet na en sta gewoon voor je klaar.

Wat bespreken we tijdens een coaching en begeleiding sessie?

Tijdens onze sessies bestaan er geen taboes. Alles is bespreekbaar en mag dan ook uitgesproken worden. Ieder gesprek wordt in vertrouwen verteld, en blijft dan ook tussen ons. Bij een eerste gesprek gaan we na waarom je precies bij me langskomt. Misschien heb je nood aan coaching en begeleiding en wil je:

Samen kunnen we over deze dingen praten en voor een positieve verandering in je leven zorgen. Nadat we weten waar jij je zorgen over maakt, kunnen we een persoonlijk coaching traject op maat opstellen.

Voordelen van coaching en begeleiding

Coaching is niet alleen goed om je hart eens te luchten. Met de juiste coaching en begeleiding gaan we samen op zoek naar de wortels van je probleem. Waar loopt het stroef? Wat gebeurt er als het stroef loopt? Samen met jou ga ik op zoek naar het traject dat bij jou past. Met de juiste coaching en begeleiding gaan we zo je klachten aanpakken en ervoor zorgen dat je je terug beter in je vel voelt.

We kijken even of je probleem wordt veroorzaakt door een onterecht slecht zelfbeeld, of je werkomgeving wel de juiste is voor jou en of je eventueel hoogsensitief bent. Bewustwording en weten hoe je als persoon in elkaar zit is een belangrijk onderdeel van je reis. Ik som nog enkele voordelen voor je op.

  • Met de juiste coaching en begeleiding kun je je klachten bij de oorzaak aanpakken.
  • Vervolgens leer je omgaan met nieuwe, gelijkaardige situaties en leer je deze beter te plaatsen, of zelfs los te laten.
  • Meer inzicht in jezelf zorgt ervoor dat je meer inzicht en begrip krijgt voor de wereld rondom je.

Geïnteresseerd in coaching en begeleiding?

Ben je nog op zoek naar een betrouwbare en open personal coach? Bij Shakti Consulting ben je aan het juiste adres. Contacteer me voor een afspraak.

Maak een afspraak