Coaching voor zelfvertrouwen en assertiviteit

Sommigen onder ons hebben last van faalangst, een negatief zelfbeeld of onzekerheid. Ze hebben meer zelfvertrouwen nodig en kunnen beroep doen op coaching voor assertiviteit.

Wat is coaching voor meer zelfvertrouwen?

Je kunt jezelf beter leren kennen door een beter inzicht te krijgen in de oorzaak van je eigen onzekerheid. Hierbij zal je deze onzekerheid ook ervaren en voelen. Durf dan ook te voelen hoe het is om in je kracht te staan en daardoor meer zelfvertrouwen te krijgen.

Coaching voor meer zelfvertrouwen en assertiviteit speelt wel vaker een belangrijke rol.

Het zelfbeeld is vaak een misvormde spiegel. Veel mensen zien zichzelf niet zoals anderen hen zien. Ze durven hun goede eigenschappen en capaciteiten niet goed te omarmen. Ze komen niet graag uit voor wie ze zijn en voor wat ze staan. Het zelfbeeld is een ingewikkeld beestje dat via coaching sessies voor meer zelfvertrouwen anders zal werken. Jij bent meer dan oké, en dat is voldoende.

Samen werken we aan je zelfbeeld. We zorgen voor meer zelfvertrouwen en werken belemmerende overtuigingen weg. Als personal coach vertel ik je graag hoe je je grenzen kunt bewaken. Daarbij verhogen we samen je assertiviteit.

Voordelen van coaching voor zelfvertrouwen en assertiviteit

In de coaching sessies voor meer zelfvertrouwen en assertiviteit speel jij de hoofdrol. Meer zelfvertrouwen hebben zorgt nogal snel voor een beter zelfbeeld. En dat zelfbeeld is belangrijk om je geaccepteerd en geapprecieerd te voelen. Jij bent welkom en je bent genoeg. Je hoeft geen grote prestaties op je naam te hebben staan. Gewoon jezelf zijn en daar eerlijk voor uitkomen, is voldoende. Ik geef je nog graag enkele voordelen mee van een sterk zelfbeeld.

  • Je leert sterker, zelfbewuster en weerbaarder te zijn, zodat je met voldoende zelfvertrouwen voor jezelf kunt opkomen. Je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt.
  • Assertieve personen durven hun grenzen te bewaken en worden minder snel uitgeput door anderen. Nee leren zeggen op het werk of thuis kan enorm bevrijdend werken.
  • Mensen met meer zelfvertrouwen voelen zich mooi, slim, geapprecieerd en gaan zich ook zo gedragen. Het werkt als een self fulfilling prophecy.
  • Je durft je eigen doelen op te stellen en je durft voor deze doelen te gaan. The sky is the limit.

Geïnteresseerd in coaching voor zelfvertrouwen?

Contacteer Shakti Consulting. Samen zoeken we naar een gepast moment voor jouw sessie. Nog vragen over deze coaching? Twijfel niet om mij te contacteren.

Maak een afspraak