Nood aan coaching voor je leven? Schakel een life coach in

In balans blijven is niet altijd vanzelfsprekend. Je vrienden zien, een succesvolle carrière uitbouwen, een goede mama of papa zijn, ... Het leven kan soms veel van je vragen. Met onze coaching kun je je leven volledig in eigen handen nemen. Je work-life balance kan ook besproken worden.

In balans blijven door coaching van je leven

Een leven in balans is niet een gelijkmatig leven. Er zijn altijd ups en downs. Maar je kunt er wel voor zorgen dat het niet te veel doorslaat naar de ene of de andere kant.

Je kunt tegenover veel drukte en stress ook voldoende rust zetten. Je kunt ervoor zorgen dat je naast de ‘moetjes’ ook voldoende pleziertjes hebt. Want deze balans is ook belangrijk voor je zelfwaarde.

Bij Shakti Consulting sta ik met een luisterend oor en wat goede tips voor je klaar. We zoeken samen naar hoe je best je energie in balans houdt en hoe je de smaak te pakken krijgt van balans brengen in je leven. Hierdoor eis je verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en succes op. En je merkt dan dat je werkt en leeft met hart en ziel. Moeiteloos, alsof het nooit anders geweest is.

Wat is een life coach?

Neem je leven terug in handen met een life coach. Deze persoon zorgt ervoor dat je terug respect krijgt voor je eigen leven en je mentale gezondheid op de eerste plaats zet. Als life coach wil ik je meer inzichten geven, wil ik dat je jezelf beter leert kennen. En zo dus ook jezelf accepteert.

Voordelen van coaching sessies voor je leven

Coaching voor je leven met een life coach is slechts de eerste stap naar een betere balans. Na de sessies zul je technieken kennen om zelf aan het werk te gaan. Je zelfontwikkeling stopt niet nadat je coaching sessies gedaan zijn. Ik som dan ook graag enkele voordelen op van deze coaching sessies voor je leven op.

  • Je neemt je leven volledig in handen.
  • Je leert aan de juiste zaken voorrang te geven.
  • Je vindt terug meer rust in je dagelijkse routine.
  • Door de juiste organisatie in je hoofd, straal je meer zelfvertrouwen uit. You got this.

Geïnteresseerd in een sessie met een life coach?

Heb je zelf ook nood aan coaching sessies om je leven op orde te krijgen? Twijfel dan niet om mij te contacteren. Ook voor vragen kun je steeds bij Shakti Consulting terecht.

Maak een afspraak