Coaching voor leidinggevenden

Wanneer je vastzit met je collega’s of je advies wil rond het leiden en motiveren van je team, dan kunnen we samen de situatie analyseren en een plan uitwerken tijdens enkele sessies coaching voor leidinggevenden. Mijn ervaringen in verschillende internationale bedrijven biedt de juiste achtergrond om je hier maximaal in te kunnen helpen.

Wat is coaching voor leidinggevenden?

Als leidinggevende kom je vaak voor verschillende uitdagingen te staan binnen je job. Tijdens coaching voor leidinggevenden bekijk ik samen met jou hoe je deze uitdagingen aan gaat.

De uitdagingen die je als leidinggevende tegenkomen kunnen heel uiteenlopend zijn:

  • Het bouwen van een team
  • Het uitwerken van een visie en strategie
  • Het motiveren van medewerkers
  • De relatie met je collega’s

Vaak heb je als leidinggevende behoefte aan een klankbord rond deze zaken. Soms vind je hierrond een coach binnen je bedrijf, maar vaak ook niet. Of soms verkies je wat raad te vragen extern. Omwille van vertrouwelijkheid of omwille van de frisse kijk die een externe coach je kan geven.

Mijn ervaringen als leidinggevende binnen grote internationale bedrijven, maar ook als medewerker in not-for-profit en openbare organisatie, geven mij een ruime achtergrond om je bij te staan in eender welke werkcontext.

Starten met coaching voor leidinggevenden?

Sta je voor enkele uitdagingen als leidinggevende en wil je hierrond werken met een coach? Of heb je nog vragen hierover? Contacteer me, en we bekijken samen of coaching voor bedrijven iets voor jou is.

Maak een afspraak