Coaching voor stress en burn-out bij Shakti Consulting

Stress, iedereen heeft er wel eens last van. Het is een vreselijk iets dat heel wat invloed heeft op je lichaam en op je productiviteit. Dit beestje is eigenlijk een interne reactie die je hersenen uitsturen.

Beter omgaan met stress dankzij coaching sessies voor stress en burn-out

Stress uit zich bij iedere persoon anders. Het kan iets positief zijn, en je extra alert houden wanneer je een belangrijke presentatie hebt.

Maar aan de andere kant kan stress of een teveel daarvan zich ook op een negatieve manier uiten.

  • Stress kan zich uiten in heel wat lichamelijke klachten, zoals: spanningshoofdpijn, maagpijn, spierpijn, …
  • Stress kan ervoor zorgen dat je hele systeem blokkeert, waardoor je minder productief bent.
  • Daarnaast zorgt stress er bij sommige personen ook voor dat ze prikkelbaar zijn. Soms is het gewoon allemaal even teveel.

Dankzij coaching sessies voor stress leer je beter omgaan met de stress die je ervaart. Je leert de stress een plaatsje geven. Samen met jou bekijk ik hoe je de stress van je kan afzetten. Hoe je leert loslaten. Met deze coaching voor stress voel je je als herboren.

Wat is een burn-out?

Naast coaching sessies voor stress, kun je ook bij Shakti Consulting terecht voor coaching sessies voor een burn-out. Veel mensen zitten vandaag dicht tegen een burn-out aan. Of willen ervan herstellen. Een burn-out is een energiestoornis, een negatieve aanhoudende gemoedstoestand die gekenmerkt wordt door uitputting, een gevoel van onbekwaamheid, demotivatie en disfunctioneel gedrag. Herstellen van een burn-out is niet vanzelfsprekend en vraagt de juiste begeleiding. Met de coaching sessies voor een burn-out wil ik je nieuwe perspectieven aanbieden en een luisterend oor zijn voor je situatie.

Hoe verloopt coaching voor stress of een burn-out?

Samen zorgen we ervoor dat je via energiemanagement en via een gepaste aanpak van je burn-out je jezelf terug beter voelt. Tijdens deze coaching sessies leer ik je effectieve manieren aan om je stress te beperken. Ook leer je om meer naar je eigen lichaam te luisteren en zul je leren omgaan met de oorzaken van je stress. We pakken samen je stress of burn-out bij de wortels vast. Op die manier kun je ook in de toekomst beter omgaan met deze klachten.

Geïnteresseerd in coaching voor stress of burn-out?

Heb je zelf veel last van stress of zit je in een burn-out? Twijfel dan zeker niet om langs te komen. Tijdens onze coaching sessies voor stress en burn-out wijs ik je niet met de vinger na. Contacteer Shakti Consulting voor een afspraak.

Maak een afspraak