Loopbaan coaching door Shakti Consulting

Je baan maakt een flink deel van je leven uit. Ook vormt je professioneel leven mee je persoonlijkheid. Jammer genoeg zijn er veel mensen die zich niet goed in hun vel voelen op hun werk.

Heb je loopbaan coaching nodig?

Verandering brengen in je goed voelen op het werk is niet eenvoudig. Soms gaat het over anders naar de job kijken. Soms kun je kiezen om op een andere manier te evolueren binnen je bedrijf. En soms geef je je carrière een heel andere wending.

Je werkplek kan een stressfactor in je leven geworden zijn. Dit kan door onder andere een hoge werkdruk, een burn-out, een bore-out, een moeilijke privésituatie, een reorganisatie of faalangst. Het kan soms een moeilijke en eenzame weg zijn om je loopbaan zelf ter hand te nemen. Daarom help ik je via persoonlijke loopbaan coaching om alles klaar te zien.

Wat is loopbaan coaching?

Binnen loopbaan coaching ga je samen met mij op weg. We gaan op zoek naar waar je kantelpunt zat. Welke uitdagingen waren teveel. Ook de werkervaringen die je capaciteiten of passie deden uitdoven, brengen we in kaart. Tijdens deze loopbaan coaching wordt je niet met de vinger nagewezen. Samen gaan we terug op zoek naar de passie die je ergens onderweg kwijtspeelde. Als personal coach stel ik je enkele belangrijke vragen om zo goed als mogelijk in te schatten waar het schoentje knelt. Enkele voorbeelden van vragen die we samen stellen:

  •   Hoe kan ik mijn werk beter organiseren?
  •   Hoe leer ik emoties hanteren op het werk?
  •   Wat zijn mijn competenties, kwaliteiten en talenten?
  •   Wat zijn mijn karaktereigenschappen, waarden en interesses?
  •   Hoe kan ik mijn werk beter afstemmen op mijn privéleven?
  •   Hoe kan ik terug genieten van mijn job?
  •   Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nu echt?
  •   Welke carrièrekeuze moet ik maken?
  •   Hoe haal ik het beste uit mijzelf?

Loopbaan coaching brengt heel wat inzichten met zich mee. Samen zoeken we naar een evenwicht en naar wat jij nodig hebt om goed te functioneren op je werk. Zo wordt je baan terug een zinvolle uitdaging waar je voldoening van kan krijgen. Dit is een meerwaarde voor zowel jezelf als individu, als voor de organisatie waar je voor werkt.

Nood aan loopbaan coaching of een goed gesprek?

Contacteer me voor een coachingsgesprek. Mijn deur staat voor je open. Meer weten over loopbaan coaching zelf? Geen vraag is te gek. Ik help je graag verder.

Maak een afspraak