Coaching voor team & bedrijven bij Shakti Consulting

Ik ben als partner verbonden aan PRR Consultancy en werk intens met de andere “Friends” & “Partners” van deze organisatie samen. Binnen dit bedrijf zorgen we voor coaching van bedrijven en teams rond het voorkomen en behandelen van mentale klachten bij medewerkers.

Coaching voor teams & bedrijven met PRR Consultancy

Samen met je team zorgen we voor een optimale sfeer op de werkvloer. Dit doen we door onze focus te leggen op de mentale veerkracht. Medewerkers met stress en burn-out klachten kunnen dan binnen een mum van tijd zich terug goed voelen binnen hun werkomgeving.

Het is onze job om de behoeftes van je werknemers duidelijk over te brengen aan de directie. Met enkele kleine aanpassingen zorgen we voor een betere werksfeer, en dus betere werkprestaties. Dit heeft wel drie grote voordelen:

  • de teamleden worden sterker en veerkrachtiger
  • dit vertaalt zich ook in de omzet
  • de algemene bedrijfservaring en klantentevredenheid stijgt.

Dat je medewerkers je beste en belangrijkste asset zijn, is voor ons al lang duidelijk. We werken dan ook preventief rond psychosociale ziektebeelden, zoals burn-outs of stress. De bestrijding hiervan is in deze jachtige maatschappij heel erg belangrijk. Investeren in je belangrijkste bedrijfswaarde, je medewerkers dus, is geen verloren moeite. Met een gezonde mentaliteit en een goed algemeen begrip kom je al heel ver.

In bedrijfsomgevingen zien we vaak dat mensen met een burn-out een domino-effect hebben op het hele team. Net daarom is het zo belangrijk om beter te voorkomen dan te genezen.

Op zoek naar coaching voor je bedrijf?

Heb je toch nog vragen over deze aanpak? Je kunt me steeds contacteren.

Contacteer Shakti Consulting